Over Drukkerij Baudoin

Drukkerij Baudoin is een middelgrote onderneming met als kernactiviteit het ontwerpen en drukken van grafische communicatie. Als onderdeel van Grafilux Printing behoren we tot een sterke grafische groep.

 

Het is onze doelstelling u te laten schitteren via ons grafisch ontwerp of via uw folder, brochure, banner, belettering, … .

 

Drukkerij Baudoin creëert ...

 

... verfrissende grafische ontwerpen

... uitblinkend drukwerk

 

Kwaliteit en service

Met vaardigheid en oog voor detail creëren we grafische ontwerpen en drukwerk dat van het papier spat. Met onze Heidelberg drukpersen kiezen wij resoluut voor optimale grafische prestaties en via ons divers machinepark werken we uw drukwerk tot in de puntjes af. Drukkerij Baudoin wil meer zijn dan uw leverancier van diensten en producten. Wij willen begrijpen waar u naartoe wilt, wat u belangrijk vindt. Pas dan kunnen we een duurzame relatie uitbouwen en samenwerken aan het succes van uw onderneming. 

 

Flexibiliteit en creativiteit

Als middelgrote drukkerij kunnen we onze klanten een grote waaier aan drukwerk bieden en laat het ons toe dicht bij onze klanten te staan. Snelheid en een goede afstemming tussen uw visie en ons ontwerp of drukwerk is daarbij essentieel. Originaliteit is bij grafische communicatie daarenboven een sleutel om u te onderscheiden. De troeven van uw product op een vernieuwende manier communiceren is immers een kunst. Onze creatievelingen reiken u frisse ideeën aan en werken deze voor u uit tot een vindingrijk concept.


Betrouwbaar en duurzaam

Met meer dan 30 jaar ervaring in kwalitatief drukwerk zijn wij een gevestigde waarde in de grafische sector. Voor veel KMO's zijn wij dan ook een volwaardige grafische partner. Om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken, ontwikkelen we onze offset platen volledig chemieloos. Als FSC-gecertificeerde drukkerij is het daarenboven onze doelstelling om duurzaam bosbeheer te ondersteunen.